Hodnocení obchodu

5,0 21 hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DP Avatar autora Dita Pechová | 03.08.2020
Skvělá a blesková komunikace. Každý produkt který jsem zde zakoupila parádně sedí
PH Avatar autora Petra Hájková | 03.08.2020
Rychlé dodání, spokojenost se zbožím. Kraťásky krásně sedí
Avatar autora Leona Štěpková | 28.07.2020
Vše v pohodě.
JF Avatar autora Jana Frančová | 21.07.2020
Rychlé dodání, komunikace,kvalitní zboží, doporučuji!
MF Avatar autora Michaela Fantová | 08.07.2020
Rychlé dodání, kvalitní zboží, dobrá komunikace... Doporučuji
JK Avatar autora Jana Kovandová | 23.06.2020
Moc děkuji, jsem moc spokojena, velmi milé a vstřícné jednání, rychle doručeno.
JM Avatar autora Jiří Malík | 22.06.2020
Super komunikace. Rychle doručení zboží.
P Avatar autora Petra | 15.06.2020
rychlé dodání, kvalitní zboží - doporučuji
LJ Avatar autora Lucie Jadlovcová | 11.06.2020
s rychlostí a ochotou maximálně, tyč zatím v krabici, oblečení zklamání, ale kvůli mě, protože mám před sebou ještě hodně práce abych si v něm připadala trochu sexy :-)
ES Avatar autora Eliška Strnadová | 11.06.2020
Ochota, poradenství, komunikace, rychlé a bezproblémové dodání. Za mě super :)
ŠM Avatar autora Šárka Mojzesová | 10.06.2020
Jsem velmi spokojená. Výborná komunikace se zákazníky. Vyšli mi krásně vstříc s mými dotazy i požadavky. Rychlé dodání a zboží je kvalitní (tyč Xpert PRO). Doporučuji!
MV Avatar autora Markéta Vísnerová | 08.06.2020
výborná komunikace, rychlé dodání zboží (X-POLE X-STAGE), naprostá spokojenost, mohu jen doporučit :)
MP Avatar autora Michaela Paikrtová | 25.05.2020
Naprostá spokojenost, rychlé dodání.
AT Avatar autora Andrea Tomanová | 21.05.2020
Naprostá spokojenost se vším. Komunikace, rychlost expedice, kvalita. Nádherné a pohodlné kousky ❤️.
LF Avatar autora Lívia Fonseca | 21.05.2020
Amazing service! I bought a stage pole and I’m happy since the first contact, all my questions were answered super fast and I had always help with my doubts. Even thou the situation was critical, because it was the beginning of quarantine I received my stage as fast as they could send me. If it would be possible I’d even give them 10 stars, 5 are not enough! x
BC Avatar autora Bohdana Czernikova | 19.05.2020
Maximální spokojenost. Doporučuji!
SB Avatar autora Silvie Bubáková | 17.05.2020
Kvalitní produkty, rychlé doručení! V jednom setu Bad kitty 2 roky chodím plavat, koupaky, vnitřní bazény, hodím do pračky s ostatními věcmi, a téměř se nezměnil. Vždy objednávám jen tady.
IR Avatar autora Iveta Roslerova | 06.05.2020
Velice doporučuji
IK Avatar autora Irena Kocábová | 06.05.2020
Skvělá komunikace s paní, která po telefonu poradila. Velice rychlé dodání. Doporučuji.
LR Avatar autora Lada Rácová | 05.05.2020
Jsem velice spokojena byla jsem informována o každém problému i o odeslaní zásilky. Tudíž rozhodně doporučuji.
Nahoru
21 položek celkem